És Guszti felállt!

 2010.10.20. 21:40

3 nappal a mászós mutatványt követően Guszti összeszedte az erejét és felkapaszkodott Guszti mamájára és felállt! Aztán ezt megismételte még kétszer a puzzle dobozzal is, és azóta mindenhol próbálkozik. Guszti mamája és papája pedig kihegyezett reflexükkel résen vannak, nehogy óriásit zakózzon Guszti, ugyanis az egyensúlyozás még nem igazán megy neki!

 

És most hogy Guszti mászik, támaszkodva ül és felkapaszkodva feláll, itt volt az ideje hogy Guszti papája megtanítsa a hifi, TV és egyéb hasonló felszerelések rendeltetésszerű használatát Gusztinak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gusztavunk.blog.hu/api/trackback/id/tr712387199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pco 2010.10.23. 14:51:25

ne parázzatok, ez a srác egy Jack Bauer-palánta. vagyis nem, a kamera előtti magabiztos pózolás és a fejlett humorérzék alapján inkább James Bond :)
süti beállítások módosítása