Ganna

 2010.08.16. 10:05

Történt 2010 augusztusának derekán, hogy Gusztiék nyaralni utaztak barátaikkal: Buda-Gergőékkel, Lőrincékkel és a csillagok szerencsés állásának köszönhetően egy kicsit Emma-Roziékkal is. Egy hetet töltöttek Gannán, Pápa szomszédságában egy apró hangulatos falu még hangulatosabb parasztházában. 6 majd 4 lurkó, 8 majd 6 (majdnem) fölnőtt,  0 térerő és 0 mosogatógép... Hát igazi élmény volt! A képes beszámolóra még egy kicsit várni kell, amíg a 6 fölnőtt összeszedi magát visszatérve a civilizációba, addig illusztrációként Gusztiék korábbi kedvenc képeit láthatjátok.

A legeslegnagyobb attrakciója a nyaralásnak az utolsó napon történt Gusztiéknál: Guszti engedett szülei unszolásának, és átfordult hátáról a hasára! Minden jelenlévő örömére az attrakciót húsbavágó-fülrepesztő csatakiáltások, jobban mondva csatasikítások övezték... Hát igen, Guszti mamája és papája még nem jöttek rá, hogyan értessék meg Gusztival, hogy az a sikítás, amit már olyan jól begyakorolt, az még jól jöhet egyszer, de mostmár inkább valami mást gyakoroljon, mondjuk azt hogy anya és apa...

Guszti mamája számára a nyaralás legnagyobb kérdése sajnos az volt, hogy hova lett Guszti alvókája... Éjszakánként ugyanis Guszti kiélesítette szenzorait, és miután az esti evés közben vagy Guszti mamája kezében elaludt, az ágyához közeledve őrületes sírásba és hüppögésbe kezdett, így gyakorlatilag lehetetlen volt ágyba tenni. Ha mégis sikerült, akkor fél-egy óra múlva biztosan kezdődött minden elölről. Pedig Guszti már egész jó kis pihenős éjszakákat produkált az elmúlt hónapban... A hazatérést követő első éjszakán is megmaradt még az új módi, Guszti mamája csak reméli, hogy elmúlik majd ez is.

Folyt. köv.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gusztavunk.blog.hu/api/trackback/id/tr532224969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luca&Andi&Árpi 2010.08.18. 12:24:25

Sziasztok!

Ezuton is Gratulálunk Gusztihoz/ Gusztinak! Reméljük hamarosan találkozhat Guszti és Luca!
Addig is minden jót Gusztinak, a mamájának, a papájának és a többi családtagnak! :)

Üdv: Luca & Andi & Árpi
süti beállítások módosítása