Napfényes névnapozás

 2013.03.06. 22:58

Januárban tartja a három fiú a névnapját, amit idén minden kétséget kizáróan Guszti élvezett a leginkább!  Ő ugyanis minden ajándékkal jót játszott, és még a marcipánt is ő kapta!

P1040412.JPG

P1040415.JPG

Ekkoriban a közös étkezések általában úgy teltek, hogy a kicsik a pihenőszékükben csatlakoztak az étkezőasztalnál ülő nagyokhoz. A pihenőszékek pedig pont olyan szögben pihentették őket, hogy az étkezés végére általában két pelenkát kellett cserélni, amit a nyögésekből, durrogásokból és gyakran a szagokból már hamar megsejtettünk. Guszti is hallotta többször, ahogy a "kakilós székeket" emlegetjük, így történhetett, hogy egy szép napos délután ő is ihletet kapott és csatlakozott a pihenő székes csapathoz! Mondanom sem kell, a hasunkat fogtuk a nevetéstől!

P1040407.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://gusztavunk.blog.hu/api/trackback/id/tr155120642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása